Újabb pert bukott el a Jobbik ellen a Magyar Idők

2019-01-09 11:59

Az újságírói körökben már csak a helyreigazítások lapjaként emlegetett Magyar Idők nevű fideszes propagandatermék tavaly májusban annyira szurkolt Toroczkai Lászlónak a Jobbik tisztújítása során, hogy a legképtelenebb hazugságokat sem volt rest leírni a korábbi Jobbik-alelnök remélt sikere érdekében.

A szemérmetlen hazugságairól elhíresült, Arany Pinokkió-díjas Gabay Dorka által jegyzett cikkben azt a képtelen rágalmat közölték, hogy a legerősebb ellenzéki párt szervezeteket oszlatott fel a tisztújítási kampány során azért, mert Toroczkai László elnökjelöltségét támogatták. Külön kiemelték ráadásul azt a székesfehérvári csoportot, amelynek feloszlatása ellen sem Toroczkai, sem az azóta hozzá hasonlóan kormány-kedvenccé vált Volner János sem emelt semmi kifogást, annyira minősíthetetlen volt a működésük.

A nyilvánvaló hazugságoknak nem lehetett más következménye, mint az, hogy Gajdics Ottó elvtárs bolsevik időket idéző szennylapjának az idén alig kettő hét leforgása alatt már másodszor kell helyreigazítást közölnie a fideszes megrendelésre legyártott álhírei miatt. Az ítélet jogerős.

Jobbik Sajtóosztály

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tovább építkezik a vidék Magyarországán.
A népszavazás nem egy álságos kezdeményezés, mint a nemzeti konzultáció, ahol csak egy válasz lehetséges és az mindig megegyezik a kormány propagandájával.

2019 január