Híreink

Újabb pert nyertünk - ezúttal Dióssi és Erdész eltartott hírportálja ellen

2017-05-19 17:43
-A +A
A Fővárosi Törvényszék a mai napon meghozott elsőfokú ítéletében teljes mértékben igazat adott Varga Zoltán Péternek, a Jobbik helyi önkormányzati képviselőjének és elmarasztalta a Dunakeszi Post elnevezésű „hírportált”, amiért valótlanságot állított a Jobbik képviselőjéről. Arról a hírportálról van szó, amely két és fél éven keresztül közel 30 millió forint közpénzt kap Dunakeszi Város Önkormányzatától, hogy a városi propagandát terjessze.
 
A magát hírportálnak nevező társaság nemhogy nem tudta igazolni állításait, de a per tárgyalásán sem jelentek meg, sőt, még védekezést sem terjesztettek elő, azaz meg sem próbálták az általuk állított valótlanságot megvédeni.
 
A Törvényszék nem jogerős ítéletében ezért kötelezte az önkormányzat szócsövét, hogy állítását helyreigazítással korrigálja, valamint a perköltség és az eljárás illetékének a megfizetésére is kötelezte a kiadót.
 
Jobbik Dunakeszi Alapszervezete

 

Ajánlott cikkek

Ezúttal az m1 gondolta azt, hogy nekik is fel kell zárkózniuk a habonyi hazugsággépezethez.
A magyar kultúra napján nemzeti identitásunk és hagyományunk ápolásának fontosságára is figyelmet kell fordítanunk amellett, hogy megköszönjük a kulturális szférában dolgozók áldozatos munkáját.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
 
2018 január