Újabb súlyos kudarc a városi projektekben

2018-11-07 08:28

Mint az manapság már teljesen megszokott, újabb közbeszerzési eljárás lett érvénytelen Szombathelyen. Lassan minden nagyobb városi beruházás elakad ennél a folyamatnál, most éppen a Vásárcsarnok "ún"piac felújítása csúszik, mert nem érkezett megfelelő ajánlat a kivitelezésre. Pedig a tavaszi választási kampányban a hatalom helyi emberei nagy dérrel-dúrral beharangozták, többször "lenyilatkozták" és becsszóra megígérték a projektet, minden médiafelületen bemutatták a terveket. Aztán eltelt pár hónap és amikor a víziókat meg kellett volna valósítani az érintett vállalkozóknak, a vásárlóknak és a választóknak azzal kell szembesülniük, hogy szóban minden olajozottan működik, azonban a megvalósulás előtt Szombathelyen manapság elég gyakran elhasalnak a beruházások. (Jó, ha az Eliosról van szó, ott bármennyiszer ismételhetnek a fideszes urak.) Dr. Puskás Tivadar polgármester lassan elgondolkodhat azon, hogy miként éleszti újra a jobbára csak gondolati síkon létező, ám ott is csak csendesen szendergő városi projekteket.

Balassa Péter, önkormányzati képviselő, Szombathely

A város fideszes országgyűlési képviselője két hónapja nem válaszol a jobbikos politikus megkeresésére.
A Jobbik és több magánszemély is megelégelték Volner János hazudozásait, és beperlik a volt alelnököt.

2018 november