Újabb telepek létrejöttének lehetőségéhez asszisztál a Fidesz Miskolcon

2018-03-09 11:13

A Jobbik szerint újabb telepek jöhetnek létre Miskolcon, miután a tavalyi év utolsó rendes közgyűlésén a Fidesz megszavazta azt a rendeletet, amelynek köszönhetően újabb lakcímkártyák kerülhetnek kiosztásra a Szarkahegyen.

Az erről tartott sajtótájékoztatón Pakusza Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje elmondta, a Jobbik nem támogatta ezt az előterjesztést hiszen a külterületekre, sokszor zártkerti ingatlanokba kiadott lakcímkártyák újabb telepek létrejöttét fogják eredményezni. Ráadásul – tette hozzá – ez nem csak közbiztonsági probléma, de a kezeletlenül elfolyó szennyvíz és az illegális szemét komoly közegészségügyi gondot is jelent. Nem beszélve arról – folytatta –, hogy az infrastruktúra kiépítése csapadékvíz elvezetéstől a közvilágításig komoly anyagi terhet is ró a városra.

Mindennek a politikus a városi közgyűlésben is hangot adott, de a fideszes többség Hubay Györggyel együtt mégis megszavazta a javaslatot. Pakusza Zoltán nyomatékosította: megválasztása esetén az országgyűlésben a lakcímkártyák jelenlegi kiadási rendszerének felülvizsgálatát fogja kezdeményezni.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

"Ez a törvény illegitim"
A Jobbik Magyarországért Mozgalom a nemzetközi sajtó magyarországi képviselői előtt, angol nyelven is bemutatta „Biztonságos Európát, szabad Magyarországot!” című európai választási programját.

2018 december