Újabb végrehajtási eljárás a Magyar Idők ellen

2018-04-05 14:18

Ahogyan azt is megszokhattuk már a kormány láthatóan egyre kétségbeesettebb lakájmédiájától, hogy sorra bukják el a sajtópereket a Jobbik ellen, azt is, hogy a törvényekre fittyet hányva a jogerős ítéletekben írt kötelezettségeiket sem teljesítik.

Így történt ez az egyik legszánalmasabb pártharsonával, a lopott közpénzen hizlalt Magyar Időkkel is, akik azért voltak kénytelenek bíróság előtt fejet hajtani a Jobbik előtt, mert azt hazudták a vezető ellenzéki pártról, hogy Oroszországból kap anyagi támogatást. Emiatt írásban, levélben kellene bocsánatot kérniük a Jobbiktól, de ezt a mai napig nem tették meg, ezért újabb, immáron sokadik végrehajtási eljárás indult meg ellenük.

Jobbik Sajtóosztály

A Jobbik továbbra is alternatívát kíván felmutatni a Fidesszel szemben, miközben sikerült megállapodni a törvénytelen büntetésről a NAV-val és az ÁSZ-szal, így biztosított a legerősebb ellenzéki párt
A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.

2018 augusztus