Újra összeáll a magyarellenes nagykoalíció

2013-03-01 18:26
Akar beszélni róla?

Ezzel kapcsolatban ismét összenőtt, ami összetartozik, hiszen Puskás Tivadar, Szombathely kormánypárti, KDNP-s polgármestere Facebook-oldalán, a megyeszékhely fideszes önkormányzati képviselői pedig a tegnapi szombathelyi közgyűlésen nyilvánították ki, hogy csatlakoznak a Riadólánc Mozgalom által szervezett tüntetéshez.

Ahogy a budapesti, Együtt Jeruzsálemért Alapítvány által szervezett demonstráció alkalmával, úgy ezúttal is összeáll a magyarellenes nagykoalíció, ismét összefog a Fidesz és az MSZP, akik a Szombathelyi Zsidó Hitközséggel, a Hit Gyülekezetével, valamint az Együtt 2014-gyel közösen állnak ki a nemzeti érdekek következetes és megalkuvásmentes képviselete ellen. A szervezők és a megyeszékhely polgármestere úgy fogalmaznak, hogy nem kérnek a gyűlöletből. Ezzel egyetértünk, elég volt az állandó magyarellenes uszításból és gyűlölködésből! Álljunk ki együtt Magyarországért, az igazságért, legyünk ott minél többen a Jobbik rendezvényén, ahol őszintén beszélhetünk hazánk aktuális problémáiról!

Jobbik Magyarországért Mozgalom Vas Megyei Elnöksége