Újraalakult Hajdúdorogon a Jobbik helyi szervezete

2018-10-04 16:09

Szeptember végén újjáalakult a Jobbik Hajdúdorogi Szervezete. A korábbi, inaktívvá vált szervezet megszűnése után nem sokkal újra aktív csapat kezdte el működését a Jobbik keretein belül. Már a tavaszi választási kampányban aktivistaként szorgalmasan dolgoztak azok a fiatalemberek, akik megalakították a Jobbikot a görög katolikusok fellegvárában. Az alakuló ülést Kulcsár Gergely regionális igazgató vezette le és részt vett azon Demeter Pál választókerületi elnök is. Az ülésen aktuálpolitikai helyzetértékelésen, a közeljövő teendőinek megbeszélésén túl elnököt is választott a frissen alakult szervezet. Az elnöki pozíciót Sári Tamás fogja betölteni, aki a Jobbik Ifjúsági Tagozatában már bizonyította rátermettségét, mandátuma a jövő év végéig tart.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A lépéssel a fiatalokba, a középkorúakba és az idősebbekbe is belerúgtak.
A fentiek okán ma reggel határozati javaslatot nyújtottam be azzal kapcsolatban, hogy az Országgyűlés nyilvánítsa október 16-át a Magyar-Székely Összetartozás Napjává.

2018 október