Újraalakult a Jobbik helyi szervezete Budakalászon

2019-04-18 11:54

Korrupció-stop, lakópark-stop, arrogancia-stop!

Tovább erősödik a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pest Megyében is. Ezúttal Budakalászon alakult újra a Jobbik szervezete. A legerősebb ellenzéki párt számos új és több régi taggal, szimpatizánssal tartotta meg újjáalakuló ülését a Pest megyei városban. A budakalászi Jobbik elkötelezett egy szabad, élhető, biztonságos Magyarország megteremtésében, Orbán bolsevik típusú diktatúrájának lebontásában, és a település valódi problémáinak megoldásában. Korrupció-stop, lakópark-stop, arrogancia-stop! Budakalász sokkal többet érdemel, mintsem a Fidesz-közeli oligarchák kiszolgálását! Az újjáalakult szervezet fő célkitűzése a budakalászi polgárok bevonása a környezetük alakításába, a közlekedési káosz felszámolása, és egy, a hagyományaihoz hű, tisztességes patrióta várospolitika megteremtése.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Diákok, szülők és pedagógusok számára is érthetetlennek tűnik, hogy amíg a bölcsődéket és az óvodákat megnyitják, addig a köznevelésben az „adok is, meg nem is" a jellemző.
Jó néhányszor letelt már az a bizonyos két hét, amit még a 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány belügyminisztere, Pintér Sándor ígért, mondván, ennyi idő alatt helyre fogja állítani a rendet.

2020 május