Újraalakult a szolnoki Jobbik-szervezet

2014-01-24 12:06

Csütörtökön újraalakult a Jobbik szolnoki alapszervezete. Az újraalapításban 14 fő vett részt, akik mind tagjai voltak a feloszlatott előző szervezetnek is. A tagság helyszíni jelölés és titkos szavazás során Dr. Lázár Zoltánt választotta meg a szolnoki Jobbik elnökének.

Az újraalakult szervezet tagsága elszánt, hogy újult erővel vessék bele magukat a kampányba, s küzdjenek Baráth Zsolt országgyűlési képviselőjelöltünk egyéni győzelméért, valamint a Jobbik választási sikeréért. Így – mint ígértük – csak három nap telt el úgy a jász-nagykun-szolnoki megyeszékhely életében, hogy nem működött ott Jobbik szervezet.

Az újraalakulással egy összetartó, a küzdelemre koncentráló szervezetünk lett Szolnokon, amely így már most erősebbnek tekinthető, mint ez előző volt.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója

jobbik.hu