V. Németh Zsolt is szó nélkül leszavazta a körmendi választókerület fejlesztésére vonatkozó jobbikos költségvetési módosító javaslatokat

2018-07-05 14:12

Szomorúan vettem tudomásul, hogy a körmendi körzet fideszes országgyűlési képviselője, V. Németh Zsolt a Költségvetési Bizottság alelnökeként elutasította az összes általam benyújtott költségvetési módosító indítványt, melyekkel a választókerületben élők helyzetén kívántam javítani. Reméltem, hogy bizottsági alelnökként legalább néhány javaslatot támogatni fog, de sajnos nem így történt.

A szükséges útfejlesztések, valamint az árvíz- és belvízvédelem problémáinak megoldása mellett az apátistvánfalviak, a csákánydoroszlóiak, a döröskeiek, a felsőmaráciak, a gasztonyiak, a harasztifalusiak, a körmendiek, a nemeskeresztúriak és a szentgotthárdiak érdekeit is semmibe vette a Fidesz, amikor a bizottsági ülésen érvek nélkül elutasították az általam beadott indítványokat.

Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tovább építkezik a vidék Magyarországán.
A népszavazás nem egy álságos kezdeményezés, mint a nemzeti konzultáció, ahol csak egy válasz lehetséges és az mindig megegyezik a kormány propagandájával.

2019 január