Híreink

A vácszentlászló férfi ítéletének margójára

2015-11-11 19:48
-A +A

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a magyar valóság groteszkitásába sorolja, hogy emberölés kísérletéért 7 év börtönre ítélték azt a vácszentlászlói férfit, aki a tulajdonának rendszeres fosztogatását megelégelve, fagyállót öntött borába, s amelynek következtében az egyik tolvaj belehalt a mérgezésbe. A hírekből ráadásul azt is megtudhattuk, hogy a bíróság szerint akár az előre kitervelt, aljas indokból elkövetett emberölés is lehetne a borosgazda cselekedete, amit életfogytig tartó fegyházbüntetéssel rendelnek büntetni!

A Jobbik egyrészről tiszteletben tartja a bíróságok munkáját, ugyanakkor rá kell mutatni arra, hogy hazánkban elképesztően rossz irányba haladnak a dolgok. A Kormány két hét alatt rendet ígért, amiből nem lett semmi, ellenben közbiztonsági tevékenység jogellenes végzése címszóval új büntetőjogi tényállást kreáltak. Ma a magyar emberek okkal érezhetik, hogy az állam nem védi meg őket, de elveszi az önvédelem lehetőségét is. Ha pedig valakinél elszakad a cérna, és a tulajdonának sorozatos fosztogatása után egy elkeseredett, jogon túli lépésre szánja el magát, az a lehető legszigorúbb büntetésre számíthat.

Véleményünk szerint a kialakult helyzet legfőbb felelőse a kormány, amelynek közbiztonságot hazudó, az állampolgárait védtelenül hagyó politikájának köszönhetően ilyen igazságtalanságok, személyes tragédiák történhetnek hazánkban.

Staudt Gábor frakcióvezető-helyettes

jobbik.hu

Ajánlott cikkek

Annyi sajtópert még senki nem nyert 10 nap alatt, mint a Jobbik.
A Jobbik nemcsak a rabszolgatörvénnyel, de a "szociopata neoliberális" szemlélettel is szakítana.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 január