Választási csalás Zuglóban

2018-03-08 20:37

Szávay Istvánnak, a Jobbik zuglói országgyűlési képviselőjelöltjének facebook bejegyzése a választási bizottság határozatával itt érhető el. Alább a bejegyzés szövege:

A hatalom elvesztésétől, de még inkább az elszámoltatástól rettegő Fidesz újabb választási csalása lepleződött le, ezúttal Zuglóban. A semmiből feltűnt Lendülettel Magyarországért nevű álellenzéki kamupártról eddig is sejthető volt, hogy 47 képviselőjelöltjük elindulását a kormánypártok segítik, most azonban maga a pártelnök, Medgyessy Péter egykori minisztere, Lévai Katalin bukott le.

A zuglói választási bizottság ugyanis mai ülésén elutasította képviselőjelöltként való nyilvántartásba vételét. Ráadásul elképesztően ostobán és feltűnően csaltak. Több ajánlóívük egy az egyben megegyezett a Jelen Tamás fideszes jelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel, a sorrend is azonos volt, ami nyilvánvalóan teljesen életszerűtlen!

Miután tegnap nyilvánosságra került, hogy egy helyi fideszes önkormányzati képviselő is aláírt nekik, már érezték, hogy baj lesz, ezért megpróbáltak előremenekülni, de a helyzeten ez már nem segített. Kimondható tehát, hogy a zuglói Fidesz és annak képviselőjelöltje visszaélt a választók bizalmával, az őket támogató polgárok adatait átadták Lévai Katalinnak, az aláírásokat pedig odahamisították, hogy így segítsék - az ellenzéki szavazatok megoszlásában reménykedve - az egykori MSZP-s miniszter indulását a választásokon.

Orbán Viktor bukás felé tántorgó pártjának semmi sem drága, hogy hatalmát megőrizze, még az őket támogató és bennük bízó polgárok elárulására és a személyes adataikkal való üzérkedésre is képesek.

Emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

Szávay István

"Ez a törvény illegitim"
A Jobbik Magyarországért Mozgalom a nemzetközi sajtó magyarországi képviselői előtt, angol nyelven is bemutatta „Biztonságos Európát, szabad Magyarországot!” című európai választási programját.

2018 december