A vállalkozó devizahiteleseken is segítene a Jobbik

2018-06-05 15:21
Újabb javaslatcsomagot dolgoz ki a Jobbik a devizahitel-károsultak megsegítésére – mondta Z. Kárpát Dániel keddi sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki párt a devizahitel-károsult vállalkozókon külön javaslatcsomaggal segítene.

Az ellenzéki párt szerint a hétfői parlamenti vitán „a kormányzat egyértelművé tette, hogy a kormány semmilyen megoldási javaslattal nem rendelkezik” a hitelkárosultak ügyében. Z Kárpát Dániel kiemelte, hogy a Jobbik kitart korábbi javaslatai mellett – ragaszkodnak a hitelek felvételkori forintosítására, és a kilakoltatási moratórium fenntartására – most pedig külön javaslattal szeretné segíteni azokat a devizakárosult vállalkozókat, akiknek van jövedelme, és szándéka fizetni. Olyan megoldást dolgoznak ki mely lehetőséget ad számukra rugalmasan rendezni a tartozásukat.

alfahir.hu - jobbik.hu

A Jobbik képviselői csütörtökön nyújtottak be egy törvénymódosító javaslatot, amely alapján a fúrt kutak tulajdonosai további két év haladékot kapnának kútjaik bejelentésére.
Miután a mérhetetlen Fidesz-korrupció miatt az unió elzárja a pénzcsapokat, a kormány Miskolctól is visszaveszi a még fel nem használt EU-s forrásokat.

2018 október