Vasárnapi villámakció a Derkón

2018-06-11 09:54

A Jobbik szombathelyi alapszervezetének tagjaival vasárnap kora reggel néhány ezer forintból beszerzett alapanyagokból villámgyorsan felújítottuk a Szűrcsapó utcai buszmegállót. Eltüntettük a graffitiket, lefestettük a padokat, rendbe tettük a környéket. Ténykedésünkre felfigyeltek a környékbeliek, akadt, aki kávét hozott, ezzel köszönve meg munkánkat. A "Mészáros Lőrinc csak áll és néz" névre keresztelt gerillaakciónkkal azt is szerettük volna bemutatni, hogy nem feltétlenül kell mindent milliós, közbeszerzésnek álcázott eljárás keretében a megfelelő embernek odaítélni. Továbbá arra is fel akartuk hívni a városvezetés figyelmét, hogy egy választókörzetben folyamatosan akad munka, nemcsak akkor, ha időközi választás van kilátásban. Bár Szombathelyen általában azt jelenti, hogy öltönyös nagyemberek vonulnak a helyszínre, majd pedig gondterhelt és szigorú tekintettel szuggerálják a problémát, hátha az magától is megoldódik.

Balassa Péter, önkormányzati képviselő, Szombathely

Jobbik nem a fideszes gazdasági körök által belengetett olcsó pakisztáni vendégmunkásokban látja a jövőt, hanem az érdemi béremelésben.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Facebook bejegyzése.

2018 június