Védjük meg az interneten is a Péterhalmi erdőt!

2015-08-19 10:41

Hazánkat pocskondiázó emberekből sosincs hiány. Vannak közülük, akik legalább kilétüket vállalva teszik ezt, míg vannak a gerinctelenebbnél is gerinctelenebbek, akik álnevek, területek, kerületek nevei mögé bújva teszik ugyanezt.

Facebook-on több olyan profilt is van szerencsém látni, amik Pestszentlőrinchez kapcsolódva, a környék művelődési házainak, köztereinek, közintézményeinek, rendezvény helyszíneinek nevei alatt osztanak meg hol hasznos, hol kevésbé hasznos információkat. A minap viszont a Péterhalmi erdő profilján (https://www.facebook.com/erdo.peterhalmi) vérlázító bejegyzések jelentek meg, melyek semmilyen szinten sem szolgálják a kerület, illetve az erdő népszerűsítését.

Tovább a teljes cikkhez, a jobbik18.hu oldalára...