Végrehajtási eljárás indult egy fideszes országgyűlési képviselővel szemben

2019-03-13 12:14

Vinnai Győző, a Fidesz országgyűlési képviselője pártjának egyik legfőbb hazugságát, a Jobbik korábbi elnökének, Vona Gábornak terroristákkal való kapcsolatát emlegette még 2016-ban az Országgyűlésben, ami több okból is hibás döntésnek bizonyult.

Először is azért, mert emiatt egy jogerős bírói ítélet több mint félmilliós sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezte őt, másrészt pedig azért, mert úgy gondolta, ő törvények felett áll, és határidőre nem tett eleget a fizetési kötelezettségének. Utóbbi miatt Vona Gábor kénytelen volt végrehajtási eljárást kezdeményezni a hazug kormánypárti politikussal szemben, amit a bíróság el is rendelt, és már a végrehajtó kijelölése is megtörtént az ügyben.

Jobbik Sajtóosztály

Komoly nemzetbiztonsági kockázatként értékelte a Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) Budapestre költözését Bana Tibor, a Jobbik alelnöke.
Ander Balázs, Jakab Péter, Rig Lajos, Stummer János, a Jobbik igazságtalanul megbírságolt országgyűlési képviselői az SMA-s betegek számára ajánlanák fel a bírságukat.

2019 március