Végrehajtási eljárás indult egy fideszes országgyűlési képviselővel szemben

2019-03-13 12:14

Vinnai Győző, a Fidesz országgyűlési képviselője pártjának egyik legfőbb hazugságát, a Jobbik korábbi elnökének, Vona Gábornak terroristákkal való kapcsolatát emlegette még 2016-ban az Országgyűlésben, ami több okból is hibás döntésnek bizonyult.

Először is azért, mert emiatt egy jogerős bírói ítélet több mint félmilliós sérelemdíj és a perköltség megfizetésére kötelezte őt, másrészt pedig azért, mert úgy gondolta, ő törvények felett áll, és határidőre nem tett eleget a fizetési kötelezettségének. Utóbbi miatt Vona Gábor kénytelen volt végrehajtási eljárást kezdeményezni a hazug kormánypárti politikussal szemben, amit a bíróság el is rendelt, és már a végrehajtó kijelölése is megtörtént az ügyben.

Jobbik Sajtóosztály

"A magyar kormány pofátlanul kizsebeli a magyar adófizetőket, és a tőlük elvett pénzt szétosztja az Orbán-haveri kör között"
Megszokhatta már mindenki, hogy a Fidesz-utasításra hazugsággyárrá változott TV2-t nem érdeklik a magyar jogszabályok.

2019 május