Végrehajtási eljárás indult a Miskolci Kommunikációs Kft. ellen

2018-07-24 10:57

Miután a Miskolci Napló ismétlődő jelleggel hazugságot terjesztett a Jobbik képviselőjéről, Jakab Péterről, a bíróság az újságnak nehezen nevezhető terméket kiadó önkormányzati céget jogerősen 350 ezer forint sérelemdíj megfizetésére kötelezte. A Kriza Ákos vezette önkormányzat és cégei úgy tűnik, azt gondolják, rájuk nem vonatkoznak a magyar törvények, ezért semmibe véve a bíróság ítéletét mind a mai napig nem fizette meg a hazudozás árát. Jakab Péter ezért végrehajtási eljárást indított a Miskolci Naplót kiadó, ezáltal fideszes hazugságokat terjesztő önkormányzati cég ellen.

A bíróság el is rendelte a végrehajtást, amely a cég cégkivonatán is megjelent már, így ország-világ láthatja, hogy az adófizetői pénzekkel kitömött propagandalapot mennyire nem érdekli még egy jogerős bírósági ítélet sem. Az eljáró végrehajtó már ki is adta az inkasszót a fideszes hazugsággyár bankszámlájára.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.

2019 február