Vegyék észre, baj van!

2017-04-21 14:46

Az elmúlt évben számos brutális állatkínzás történt az országban, azonban úgy tűnik, a kegyetlenség nem ismer határokat: egy videón látottak szerint a nyírbátori szegregátumban lefejezett kutyatetemet rugdosnak gyerekek. Vajon milyen felnőtt válik azokból, akik ilyenre képesek?

A Jobbik évek óta küzd az állatkínzás ellen, a büntetési tételek szigorítása érdekében benyújtott törvénymódosító javaslatainkat azonban a kormány rendre leszavazza, nem egyszer gúny tárgyává téve az állatkínzás elleni küzdelmet. Miután a Jobbik javaslatainak alapját a civilek és szakemberek által az állatvédelmi-kerekasztalon megfogalmazott vélemények adják, így a kormány nemcsak a Jobbikot, de az állatvédelemért szót emelők hangját is semmibe veszi.

A legerősebb ellenzéki párt állatvédelemért felelős képviselőjeként felszólítom a kormányt, tegye félre a pártpolitikát, és fogadja el a Jobbik javaslatait, hogy hasonló esetek ne ismétlődhessenek meg.

A felvétel itt megtekinthető:

Egyed Zsolt, Jobbik országgyűlési képviselője

A gyűjtés negyedik napja: 21 366 800 Ft
Vona Gábor hétfői napirend előtti felszólalásában bejelentette, hogy péntek délután békés demonstrációra hívnak mindenkit, akinek számít, hogy a magyar demokrácia túlélje Orbán diktatúraépítését.

2017 december