Híreink

Vergődik a tolvajok és kommunista besúgók pártja

2018-03-28 21:20
-A +A

A napokban derült ki, hogy Szabó Zsolt fideszes országgyűlési képviselőnek több millió dollár eltitkolt vagyona pihen egy külföldi offshore számlán, valamint családja közel 20 milliárdos vagyonnal rendelkezik. A milliárdos képviselő a lebukás után testőrökkel vette körül magát, nehogy a sajtó kellemetlen kérdéseket tehessen fel neki.
Szabó és a Fidesz pitiáner bosszúja nem sokáig váratott magára. A lebukás másnapján feleségem házát az igénytelen prostisrácok nevű kormánypárti szennylap munkatársai drónról fotózták le, majd úgy állították be a történetet, mintha az az én "eltitkolt" házam lenne, holott pontosan tisztában vannak azzal, hogy a feleségem tulajdona.

A Fidesz, látván, hogy szorul a hurok, úgy döntött, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez ellenem, mert a nyilatkozatomban nem szerepel a feleségem háza. A Fidesz "szakértőinek" alkalmatlanságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy nincsenek tisztában a törvényekkel, ugyanis egy vagyonnyilatkozatban az adott személy saját tulajdonainak kell szerepelnie, a hozzátartozóinak és barátainak a vagyonát nem kell feltüntetni. Nem mellékesen a Jobbik az egyetlen párt, amely nyilvánosságra hozta a házastársak vagyonnyilatkozatát is, így feleségemé is nyilvános, nincs benne semmi titkolnivaló. Kíváncsian várjuk, hogy a fair play jegyében Szabó Zsolt mikor hozza nyilvánosságra feleségének vagyonnyilatkozatát? 

Az írni, olvasni nem tudó, funkcionális analfabéta Fidesz-frakcióval szemben feleségem, és jómagam személyiségi jogi pert indítunk.

Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke

Ajánlott cikkek

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek.
A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 május