Vergődik a tolvajok és kommunista besúgók pártja

2018-03-28 21:20

A napokban derült ki, hogy Szabó Zsolt fideszes országgyűlési képviselőnek több millió dollár eltitkolt vagyona pihen egy külföldi offshore számlán, valamint családja közel 20 milliárdos vagyonnal rendelkezik. A milliárdos képviselő a lebukás után testőrökkel vette körül magát, nehogy a sajtó kellemetlen kérdéseket tehessen fel neki.
Szabó és a Fidesz pitiáner bosszúja nem sokáig váratott magára. A lebukás másnapján feleségem házát az igénytelen prostisrácok nevű kormánypárti szennylap munkatársai drónról fotózták le, majd úgy állították be a történetet, mintha az az én "eltitkolt" házam lenne, holott pontosan tisztában vannak azzal, hogy a feleségem tulajdona.

A Fidesz, látván, hogy szorul a hurok, úgy döntött, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez ellenem, mert a nyilatkozatomban nem szerepel a feleségem háza. A Fidesz "szakértőinek" alkalmatlanságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy nincsenek tisztában a törvényekkel, ugyanis egy vagyonnyilatkozatban az adott személy saját tulajdonainak kell szerepelnie, a hozzátartozóinak és barátainak a vagyonát nem kell feltüntetni. Nem mellékesen a Jobbik az egyetlen párt, amely nyilvánosságra hozta a házastársak vagyonnyilatkozatát is, így feleségemé is nyilvános, nincs benne semmi titkolnivaló. Kíváncsian várjuk, hogy a fair play jegyében Szabó Zsolt mikor hozza nyilvánosságra feleségének vagyonnyilatkozatát?

Az írni, olvasni nem tudó, funkcionális analfabéta Fidesz-frakcióval szemben feleségem, és jómagam személyiségi jogi pert indítunk.

Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke

Sátrat vertek a Jobbik Ifjúsági tagozatának aktivistái a Sándor palota előtt, hogy így tiltakozzanak az otthonra vágyó fiatalok arcul csapása, a lakástakarékok kivégzése ellen.
A lépéssel a fiatalokba, a középkorúakba és az idősebbekbe is belerúgtak.

2018 október