Visszahívta EP-képviselői tisztségéből Morvai Krisztinát a Jobbik elnöksége

2018-04-11 17:34

A Jobbik országos választmányának küldöttei tegnapi ülésükön egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amelyet a Jobbik elnöksége a mai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott.

Morvai Krisztina a Jobbik listájáról szerzett képviselői mandátumot az Európai Parlamentben. Régóta intenzív kampányt folytat az őt delegáló párt ellen éppen olyan hazugságokkal és rágalmakkal, amelyeket a Fidesz és propagandasajtója zúdított az elmúlt időszakban a Jobbikra. Jelentős segítséget nyújtott a választási csalásoktól sem visszariadó, diktatúrát építő Fidesz hatalomban tartásában, amely egy egykori jogvédőtől szégyen.

Jobbik Országos Elnökség

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselőt nevezte ki a Jobbik elnöksége az ellenzéki párt kommunikációs igazgatójának.
A héten nagy nyilvánosságot kapott encsi lincselés miatt rendőrőrsöket és folyamatos rendőri jelenlétet sürgetett sajtótájékoztatóján a Jobbik szóvivője.

2018 október