Volner: Maffiaállamot épített ki Orbán

2018-03-29 21:00
A Jobbik szerint a Fidesz egy olyan maffiaállamot épített ki, ahol csak az Orbán Viktor környezetéhez tartozó vállalkozók, családtagok, üzletemberek gyarapodnak.

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: jelenleg  Magyarországon az Orbán Viktorhoz fűződő jó kapcsolat az érvényesülés lehetősége, a "milliárdokhoz vezető kapu". Orbán Viktor olyan

"szervezett bűnözői hálózatra emlékeztető csapatot épített ki maga köré, ami az olasz, szicíliai maffia szervezettségét mutatja, csak éppen fehérgalléros módszerekkel operálnak" - tette hozzá.

A Jobbik frakcióvezetője azt mondta: megdöbbentő hangfelvételeket tettek közzé, amelyeken Orbán Ráhel beszélget a kormány egyik beosztottjával arról, hogy különböző vállalkozók milyen módon ellentételeznek majd, ha a lehetőséghez juttatja őket a magyar állam.

Portálunk azóta arról is beszámolt, hogy ki a felvétel másik szereplője.

Volner János felszólította Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hogy hozza nyilvánosságra a felvételt teljes egészében vágatlanul, hogy kiderüljön, kikkel egyeztetett még Orbán Ráhel, milyen pályát futott be az ő ténykedése, és ki, milyen előnyökben részesült.

A Jobbik politikusa hangsúlyozta: a fiatalok milliós tömegéből nem véletlenül Orbán Ráhel és férje az, aki már huszonévesen sorra vásárolja fel a kastélyokat és a villákat, aki szállodák és a vendéglátóipari egységek felett diszponál. Ők a miniszterelnök közvetlen környezetéhez tartoznak, ugyanúgy, mint azok, akik ma Magyarországon a leggyorsabb mértékben vagyonosodnak - tette hozzá.

Azt is mondta, Mészáros Lőrinc nevén jött létre Közép-Kelet-Európa legnagyobb szállodabirodalma, ő komoly hasznot húz a "nemzeti együttműködés korrupt fideszes rendszeréből".

alfahir.hu - jobbik.hu

A Jobbik továbbra is alternatívát kíván felmutatni a Fidesszel szemben, miközben sikerült megállapodni a törvénytelen büntetésről a NAV-val és az ÁSZ-szal, így biztosított a legerősebb ellenzéki párt
A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.

2018 augusztus