A XVIII. kerületben is megalakult a képviselő-testület

2014-11-28 14:13

Örömmel közöljük, hogy a pestszentimrei 63. számú szavazókör botránya miatt megismételt szavazás eredményének jogerőre emelkedésével önkormányzatunk végre megtarthatta alakuló ülését.

alakulo_ules5

Ugyan egyenlőre csak egy fő jobbikos képviselővel, de kellő elszántsággal, hogy közzé tett programjából minél több elképzelést valóra váltson. Annál is inkább, mert programpontjaink a választók sokaságának, szimpatizánsainknak véleményeit, vágyait tükrözik.

alakulo_ules3

Makai Tibor önkormányzati képviselő mellett további 3 fővel veszünk részt a képviselő-testület bizottságainak munkájában. Hartaházi Miklós és ifj. Gyenge Károly elnökségi tagok mellett Lugosi Józsefnét delegálta a kerületi szervezet.

alakulo_ules2

Továbbra is várjuk Pestszentlőrinc – Pestszentimre minden polgárának véleményét, jobbító ötletét és gondjaik előadását. Minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy segíthessünk. A kihirdetett fogadóórákon, telefonon és minden hónap első szombatján felállított standjainknál rendelkezésére állunk mindenkinek. Levélcímünk, honlapunk is felhasználható a kapcsolatfelvételre.

Makai Tibor képviselő, Jobbik
- Testületi, Ügyrendi és Koordinációs Bizottság elnöke
- Pénzügyi Ellenőrzési Bizottság tagja
- Pestszentimrei Városrészi Önkormányzat tagja

Hartaházi Miklós, Jobbik
- Tulajdonosi Bizottság alelnöke

Ifj. Gyenge Károly, Jobbik
- Oktatási-, Közművelődési-, Sport és Ifjúsági Bizottság tagja

Lugosi Józsefné, Katalin, Jobbik
- Településfejlesztési és Fenntartható Fejlődési Bizottság tagja

alakulo_ules4

Jobbik XVIII. kerület

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak.

2017 november