Zászlóra sincs pénz Miskolcon?

2018-03-20 08:15

Ezt a kérdést tette fel hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője, országgyűlési képviselőjelöltje, miután a választókörzetébe még március 15-én sem jutott elég nemzeti színű zászló.

Mint Pakusza elmondta, szerette volna, ha a választókörzetében élők is méltóképpen tudtak volna ünnepelni, ezért több mint egy évvel ezelőtt javasolta a közgyűlésben, hogy a Bertalan utca és a perecesi főútvonal mellé is kerüljenek kihelyezésre nemzeti színű lobogók, amivel elviekben Kriza Ákos is egyetértett.

Március 15-én mégis csalódottan kellett tudomásul vennie az itt élőknek, hogy a zászlódísz ezúttal is elmaradt. Pakusza szerint mindez jól mutatja a valóságot: hiába beszél a város gazdasági fejlődésről, ha közben néhány tucat zászló kihelyezése is komoly probléma elé állítja a költségvetést.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Tegnap a Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Jobbik azon fellebbezését, mely szerint nem született a törvényes határidőn belül végeredmény Miskolc 1. számú választókerületében.
A Magyar Villamos Műveknek (MVM) ki kell adnia a Civil Összefogás Fórum (CÖF) 508 millió forintos támogatását érintő minden dokumentumot.

2018 április