Jogi nyilatkozat

A Jobbik Magyarországért Mozgalom www.jobbik.hu bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom (a továbbiakban: Jobbik) minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a Jobbik sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Jobbik nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A Jobbik fenntartja a jogot a portál karbantartás vagy egyéb ok miatti szüneteltetésére.

Az oldalakon található írások, képek és videók szerzői jogvédelem alatt állnak. A Jobbik részére a weboldalon vagy email-en keresztül eljuttatott javaslatokat, ötleteket és információkat a szervezet szabadon felhasználhatja.

A jobbik.hu webkiszolgálóira elküldött űrlapokon megadott adatokra vonatkozóan a Jobbik Magyarországért Mozgalom – "Adatvédelmi nyilatkozata" a mérvadó.

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.