Képviselőink

Csányi Tamás

"Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,
S keservben annyi hű kebel
Szakadt meg a honért,

Az nem lehet, hogy ész, erő
És oly szent akarat
Hiába sorvadozzanak
Egy átoksúly alatt"

/Vörösmarty/

Videók

Kedvenc könyvek

Életrajz

Csányi Tamás vagyok, 1975 december 01-én születtem Mezőtúron. Nős vagyok, feleségem Kozma Katalin, három fiam van: Csányi Kende Tamás 14, Csányi Zétény Atilla 11, Csányi Hunor Levente 8 éves. Iskoláimat Mezőtúron kezdtem, egészen a középiskoláig tartott meg a város. A Teleki Blanka Gimnázium elvégzése után a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolára nyertem felvételt, ahol 1999-ben végeztem magyar-könyvtár szakos tanárként, Ezután 2003-ban elvégeztem a Szegedi Tudományegyetem kiegészítő magyar szakát.

1999-ben kezdtem tanári pályafutásomat Törökszentmiklóson, a Székács Elemér Szakközépiskolában magyar tanárként. Itt szép és felejthetetlen 10 évet töltöttem, a város azóta is közel áll a szívemhez. 2009-ben kaptam lehetőséget Mezőtúron, az akkor még Szegedi Kis István Református Gimnáziumban, hogy szülővárosomban taníthassak magyart. Örömmel tértem haza és ma is nagy odaadással végeztem oktató-nevelő munkámat. Hitvallásom az eltelt 20 év alatt változatlan: „Adj magyarságot a magyarnak”. A büszke magyarságtudatot tartom a legfontosabb alappillérnek az életben.

A közélettel 2008-ban kezdtem el foglalkozni a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagjaként. 2010-2014 között mezőtúri városi képviselőként több javaslattal is éltem, amelyek közül volt, ami megvalósult, volt több olyan, ami nem és volt olyan is, amelyet csak utóbb valósított meg a városvezetés (pl.: a második világháborús emlékmű felújítása). 2014-től a 2019.január 31-ig a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés tagja voltam, a Jobbik frakciót vezettem. Rendre szót emeltem a térségünk úthálózatának fölújítása, valamint a közbiztonság megerősítése mellett.

Mára sajnos egy olyan Magyarország képe kezd kirajzolódni, amilyet álmunkban sem gondoltunk volna. Ennek a diktatórikus rendszernek a  gyökeres  megváltoztatása létkérdés minden magyar számára. Mára sajnos egy jól körülhatárolható gazdasági kör olyan politikai befolyásra tett szert, amelynek során foglyul ejtették hazánkat. Elvük: aki nincs velünk, az ellenünk van! Marketing kormányzás és rendszerszintű korrupció jellemzi tevékenységüket. Mi jobbikosok ez ellen hirdetünk harcot és ahogy Dávid legyőzte Góliátot, hisszük, hogy közösen leváltjuk őket!

Javasolt hírek

A Jobbik kötelezővé tenné, amit régóta meg is tesz - képviselői hozzátartozók vagyonnyilatkozatának nyilvánossága.

Országos elnökség

Képviselőink

• Gyöngyösi Márton
    a Jobbik elnökhelyettese, EP képviselő