Képviselőink

Videók

Kedvenc könyvek

Életrajz

1974-ben születtem Tapolcán, azóta is itt élek feleségemmel, akivel négy gyermeket nevelünk. 2008-ban léptem be a Jobbikba, melynek színeiben 2010-től önkormányzati képviselőként, majd 2014-től alpolgármesterként dolgoztam az itt élőkért.

1993-ban kezdtem el az egészségügyben dolgozni, munkám során voltam ápoló, aneszteziológiai szakasszisztens és vezető asszisztens a tapolcai kórház több osztályán és az Országos Mentőszolgálatnál is. 2009-ben a kórház privatizációja miatt megalakult szakszervezet elnökévé választottak, melynek eredményeként a MEDISYST Kft. ügyvezetését az önkormányzattal közösen leváltottuk. 2011-től többször is felhívtam a figyelmet a tapolcai kórházban az aktív ellátás megszűnésének káros hatásaira.

2015. április 12-én Veszprém megye 03. választókerületének lakói országgyűlési képviselőnek választottak. A parlamentben egészségügyi dolgozóként szerzett tapasztalataimat szeretném az ország javára fordítani. Vallom, hogy munkámat az emberek iránti alázattal és az értük való határozott kiállással kell végeznem.

Országos elnökség

Képviselőink

• országgyűlési képviselő, a Népjóléti bizottság tagja
  • Z. Kárpát Dániel