Képviselőink

Képek

Videók

Életrajz

1977. július 12-én sváb és osztrák nemzetiségű szülők második gyermekeként született Budapesten. Édesapja villamosmérnök, címzetes egyetemi docens, édesanyja turisztikai szakember. Testvére közgazdász, könyvvizsgáló.

Az általános iskola elvégzése után a budapesti Károlyi Mihály Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskolában érettségizett. Tanulmányai során vámkezelői képesítést, majd érettségi után ugyanezen iskolában felsőfokú külkereskedelmi üzletkötői végzettséget szerzett. Felsőfokú tanulmányait a Széchenyi István Egyetemen, közgazdász-pénzügytan szakon végezte, ahol tanulmányai végeztével szakdolgozatát a jelzálogbankok működéséről írta. Franciául és németül beszél.

Különböző pénzügyi tanácsadó és befektetési cégeknek dolgozott a pénzügyi-informatikai rendszerük kialakításában.

A XII. kerületben született, majd a II. kerületbe költözött, ahol azóta a Jobbik II. kerületi elnökeként a kerületi lakosok érdekében tevékenykedik.

2004 óta tagja a Jobbiknak, a párt gazdasági igazgatója és az informatikai kabinet elnöke. Nevéhez fűződnek a Jobbik meghatározó internetes médiumai, a jobbik.hu, a barikad.hu és a nemzetiegyletek.hu honlapok, valamint a magyargarda.hu honlap létrehozása. A Magyar Gárda Egyesület alapító tagja.
2006-2007-ben a II. kerületi Önkormányzat Költségvetési Bizottságnak külső tagjaként segítette a képviselő-testület munkáját.

A 2010-es országgyűlési választásokon a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos listájáról jutott mandátumhoz. Az Országgyűlés Gazdasági és Infromatikai Bizottsága, annak Informatikai és Távközlési albizottsága, valamint az Innovációs és Fejlesztési Bizottság munkájában vesz részt. 2011. szeptemberében megnősült, felesége Schön Karolina óvodapedagógus.

Javasolt hírek

Az Állami Számvevőszék az eljárás során és a mai napon megjelent jelentés alapján sem tartotta be a rá vonatkozó törvény

Országos elnökség

Képviselőink