A kórházakat nem bezárni kell, hanem bővíteni

Történelmileg még soha nem volt ilyen magas a Jobbik társadalmi támogatottsága, közben a Fidesz folyamatosan gyengül. A nemzeti párt bizakodó a 2018-as választásokat tekintve, és a tapolcai választáson esélyesként tekintenek Rig Lajos jelöltjükre. Volner János, a nemzeti párt alelnöke volt az Echo TV Napi aktuális című műsorának hétfői vendége, ahol a kórházbezárásokról, és a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásáról is szó esett.

Koronavírus: Rig Lajos önkéntes munkát vállal az egészségügyben

Rig Lajos
"Tekintettel a kialakult vészhelyzetre, ezúton jelentkezem önkéntes munkavégzésre! Négy gyermekes édesapaként, jelen helyzetben a lelkiismeretem és a szakmai elhivatottságom azt diktálja, hogy mint aneszteziológus szakasszisztens és mentő ápoló többet tudok tenni a magyar emberekért, mint országgyűlési képviselőként."
 
- olvasható Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjének Facebook posztjában.
 

Nem csak a klímát védhetnénk a szélerőmű-parkokkal

 
A Jobbik szerint a kormány klímavédelmi akciótervével két probléma is van. Elsősorban az, hogy álságos, hiszen míg a kormány korábban folyamatosan azzal vádolta az ellenzéket, hogy klímahisztit folytat, addig a most kiadott programjában szinte az összes ellenzéki javaslatot és benyújtott törvénymódosítót felhasználta. A másik pedig, hogy a tervből kimaradt a szélerőművek szerepe.
 

Dudás Róbert

Mottó: "De ha valaki csak az egyéni érdekét tudja nézni, akkor ezt hagyja abba. Lépjen ki, nyisson egyéni vállalkozást, mert ott tényleg csak saját magával kell foglalkoznia. A politikának ennél sokkal többnek kell lennie, sokkal többről kell szólnia."

 

 

Kép: 

Oldalak

Feliratkozás Jobbik.hu RSS csatornájára