A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Itt bárki elolvashatja, mit is akar a Jobbik: a politikusbűnözés kíméletlen felszámolását, tisztességes munkahelyeket teremtő gazdaságpolitikát, a hazai termelőket és vállalkozókat segítő aktív és beavatkozó államot, családi gazdaságokra épülő mezőgazdaságot, a megújuló rendőrségen és az újonnan felállítandó csendőrségen alapuló erős közbiztonságot, a nemzeti értékeket és érdekeket közvetítő oktatás-, kultúr- és médiapolitikát, felelős és kiszámítható állami egészségügyet és nyugdíjrendszert, hatvanöt év után újra és végre valódi nemzetpolitikát, az itthoni boldogulást és gyarapodást elősegítő ifjúságpolitikát.

Egyszóval nemzeti önrendelkezésünk visszaszerzését. Még rövidebben: szebb jövőt!

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

A város fideszes országgyűlési képviselője két hónapja nem válaszol a jobbikos politikus megkeresésére.
A Jobbik és több magánszemély is megelégelték Volner János hazudozásait, és beperlik a volt alelnököt.