Programunk (2014)

Környezetvédelmi program (2014-es választási program)

Kimondjuk. Megoldjuk.
 
  • Zéró toleranciát hirdetünk az illegális hulladéklerakással szemben, függetlenül attól, hogy az elkövető külföldi vagy belföldi.
  • Felülvizsgáljuk a regionális hulladéklerakók építésével és a régi szeméttelepek rekultivációjával kapcsolatos szerződéseket.
  • A hulladékkezelésben teljes körűvé tesszük az ingyenes lakossági szelektív hulladékgyűjtést, emellett csökkentjük a kommunális díjakat.
  • Erős állatvédelmet hozunk létre, a vidéki településeken sajnálatos módon elterjedt állat-, különösen a kutyaviadalokat a legszigorúbb szankciók alkalmazásával felszámoljuk.
  • Duzzasztó művek építésével növeljük az ország vízmegtartó képességet, javítjuk a mezőgazdasági öntözés hatékonyságát, a hajózás feltételeit, természetesen az ökológiai szempontok figyelembevétele mellett.

 

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Tovább »

Teljes programunk

programról