Programunk (2014)

Önkormányzati program (2014-es választási program)

Kimondjuk. Megoldjuk.

  • Elérjük a közszolgáltató és közműtársaságok valódi és gyors köztulajdonba vételét a privatizációs szerződések azonnali újratárgyalásával, valamint a privatizáció körülményeinek büntetőeljárásban történő kivizsgálásával (elszámoltatással).
  • A falvak elnéptelenedésének megakadályozása érdekében új földosztásra van szükség, mert a régi kárpótlási rendszer kudarcot vallott, ezért földhöz juttatjuk az önkormányzatokat és minden magyar állampolgárt, aki hajlandó a falvakban letelepedni és ott gazdálkodni.
  • A politikai korrupció nagy része nem az országgyűléshez, hanem az önkormányzatokhoz kötődik, ezért külön gazdaságvédelmi hivatal fog foglalkozni az ilyen jellegű ügyek feltárásával,.
  • Megőrizzük a szakrendelők önkormányzati fenntartását, megfelelő állami finanszírozással, valamint megoldjuk, hogy egyetlen falu se maradjon megfelelő orvosi ellátás nélkül.
  • Az önkormányzatok újra az szja 8%-ának jogosultjai lesznek, illetve visszaadjuk nekik a gépjárműadó 100%-át, emellett minden településen a lakosságszámhoz igazodó polgármesteri hivatalt hozunk létre.

Bővebben...

Kapcsolódó videók

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Tovább »

Teljes programunk

programról