Programunk (2014)

Szociálpolitikai program (2014-es választási program)

Kimondjuk. Megoldjuk.
 
  • A családi pótlék rendszerét oly módon alakítjuk át, hogy azt a 4. gyermektől adókedvezmény formájában fogjuk folyósítani, aki pedig szociális támogatásban részesül, az a segéllyel együtt a családi pótlékot is szociális kártyára kapja majd, így véget vetünk a megélhetési gyermekvállalásnak.
  • Aki a többségi társadalommal kíván tartani az ország felépítésében, azt támogatjuk, de azokat, akik a kötelességeiket nem teljesítik az igazságszolgáltatás és a szociális rendszerből való kizárás eszközeivel fogjuk fegyelmezni. Szükségesnek tarjuk az érpataki modell helyi viszonyokra történő alkalmazását valamennyi önkormányzatnál.
  • A szociális juttatásokat a gyermek kötelező iskolába járásán túl további feltételekhez kötjük, s véget vetünk minden nemű, különösen az etnikai alapon folyó magyarellenes pozitív diszkriminációnak.
  • A hajléktalan lét kriminalizálásával nem értünk egyet, azzal viszont igen, hogy a jelenleg fennálló krónikus helyzet megoldására van szükség, amelyet az ellátórendszer megfelelő működésében és fejlesztésében látjuk.
  • A fogyatékkal élők esetében elengedhetetlennek tarjuk az önálló életvitelt segítő ellátási programok elindítását, illetve az önkormányzatoknál való foglalkoztatásukat.

 

 

 

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Tovább »

Teljes programunk

programról