Programunk (2014)

Uniós program (2014-es választási program)

Kimondjuk. Megoldjuk.

  • Brüsszellel szemben elérjük a földmoratórium meghosszabbítását mindaddig, amíg Magyarországon alaptörvényi és törvényi szinten nem lesz meg a garanciája annak, hogy a magyar földvagyon idegen kezekbe ne kerülhessen.
  • Az EU-n belül a politikai viták napi szintű tárgyává kell tenni a magyar kérdést, amelynek segítségével el kell érnünk az elcsatolt területeken élő magyar közösségek autonómiatörekvéseit, meg kell szüntetnünk az ellenük irányuló jogi, politikai vagy éppen fizikai atrocitásokat (pl.: szlovák nyelvtörvény, Benes-dekrétumok).
  • Népszavazást fogunk tartani az uniós tagságunkról és az unióhoz fűződő viszonyunkról, utóbbiban a Nemzetek Európája koncepcióját képviseljük az Európai Egyesült Államok koncepcióval szemben.
  • Elkészítettjük a 10 éves uniós tagságunk eddigi mérlegét, benne minden bennünket ért haszonnal és kárral.

 

 

 

Bővebben...

Kapcsolódó videók

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Tovább »

Teljes programunk

programról