Publicisztika

Vegyük kézbe a sorsunkat!

„A magyarok belátták, hogy a folyamatos igazodás, az alázatos alkalmazkodás, az örökös megfelelés, vagyis a gyengeség nem megoldás, hanem maga a probléma, és kézbe vették a sorsukat. Ez a felismerés hozta létre Európa egyetlen kétharmados kormánytöbbségét; mindenki megértette, hogy a magyaroknál új időszámítás kezdődött” - jelentette ki Orbán Viktor a szokásos évértékelő beszédében.

A kábellopások folytatódnak...

„Nem lesz készpénz a fémkereskedelemben,- ígéri a Jobbik” címmel a napokban jelent meg egy írás, melyre többen reagáltak, és kifejtették véleményüket pro és kontra. A cikk megjelenését követő 24 órán belül szintén 3 közösségi vonalon loptak el kábeleket. Ismét a HÉV H6-os és a 41 sz. villamos vonalán, meg Szegeden a 3 F villamos vonalán vittek el 81 méter hosszúságú, 600 volt feszültség alatt lévő kábelt.

Tehetetlenség

Mint hírlik, a BKV-s szakszervezetek együttes fellépésre készülnek a tervezett kiszervezések ellen. Konkrétan az ellen, hogy a főváros a BKV városkörnyéki buszjáratait át akarja passzolni a Volánbusznak (vagy másnak). Mindezt úgy teszi, hogy se az átvevő társaság, se a BKV nincs felkészülve a feladatra, nem lehet tudni, hogy ki vagy mi (és mivel) fogja szállítani az utasokat a városhatáron túl.

Bolond magyar, vegyél Globus-t, mert magyar!

Persze, akár hozzá is lehetnénk már szokva ahhoz, hogy egykori nagy, magyar márkáinknak immár közük sincs hazánkhoz, ha csak az nem, hogy egyfajta aljas fegyverként fordítják ellenünk, és szedik el vele pénzünket. Sokszor pusztán azzal, hogy azt hisszük, magyar terméket veszünk. Vagy, mert emlékszünk, hogy az megbízható minőség. Volt.

IKARUS Villamos vonat

2013. január 18-án, a Jobbik honlapján megjelent írásom, melynek címe „Gondolatok a színesfémről”, a szokásosnál is jobban felkeltette olvasóink érdeklődését. Sok jó ötletet, jószívű tanácsot, gratulációkat kaptam, amit a Jobbik nevében is megköszönve, folytatom a magyar vasúti közlekedés lepusztulásának, lepusztításának feltárását. Ezek teljes terjedelemben megtalálhatók a http://korondimiklos.jobbik.hu/ honlapon.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Publicisztika csatornájára