Dr. Kiszely István a XXII. kerületi Jobbik vendége

2005-05-11 19:00

Helyszín: Budapest, XXII. kerület, Magasház u. 4.
Időpont: 2005. május 11. (szerda) 18 óra

A Jobbik és a Kisgazdapárt kerületi szervezetei sok szeretettel meghívják Önt és kedves családját, Dr. Kiszely István antropológus, őstörténet kutató előadására, melyre 2005. május 11-én (szerdán), 18 órakor kerül sor, a Magasház u. 4. szám alatt. (A „Kísérleti” ltp.-en, a könyvtárral és az ABC-vel szemben: kérem tekintse meg csatolt térképünket, amely megkönnyíti az odajutást!)

Az előadáson Kiszely István bemutatja új könyvét is, A magyar embert, melyben népünk genetikai sajátosságairól, antropológia egyediségeiről is fellebbenti a fátylat. Emellett természetesen szó lesz még őstörténetről és a Petőfi-ügy jelenlegi állásáról, előzményeiről is. Minden érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk! A belépés természetesen díjtalan!

A rendezvényről részletes információt az alábbi elérhetőségeken tudunk adni:
budafok-teteny@jobbik.hu
staudt.gabor@jobbik.hu
0630-6847-818

A belarusz választások margójára.
Potocskáné Kőrösi Anita éhségsztrájkkal próbálja felhívni a kormány figyelmét a veszélyre.
Dunaújváros pénzzel hálálta meg szociális dolgozóinak a megfeszített munkát, de az önkormányzat által adott rendkívüli juttatásra rótt állami adók nélkül több kerülhetett volna az emberek zsebébe.
Folytatódik a kormánymédia bírósági vesszőfutása.
Több mint száz résztvevővel tartott gyűlést a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 5.számú választókerülete.

2020 augusztus