Dr. Kiszely István a XXII. kerületi Jobbik vendége

2005-05-11 19:00

Helyszín: Budapest, XXII. kerület, Magasház u. 4.
Időpont: 2005. május 11. (szerda) 18 óra

A Jobbik és a Kisgazdapárt kerületi szervezetei sok szeretettel meghívják Önt és kedves családját, Dr. Kiszely István antropológus, őstörténet kutató előadására, melyre 2005. május 11-én (szerdán), 18 órakor kerül sor, a Magasház u. 4. szám alatt. (A „Kísérleti” ltp.-en, a könyvtárral és az ABC-vel szemben: kérem tekintse meg csatolt térképünket, amely megkönnyíti az odajutást!)

Az előadáson Kiszely István bemutatja új könyvét is, A magyar embert, melyben népünk genetikai sajátosságairól, antropológia egyediségeiről is fellebbenti a fátylat. Emellett természetesen szó lesz még őstörténetről és a Petőfi-ügy jelenlegi állásáról, előzményeiről is. Minden érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk! A belépés természetesen díjtalan!

A rendezvényről részletes információt az alábbi elérhetőségeken tudunk adni:
budafok-teteny@jobbik.hu
staudt.gabor@jobbik.hu
0630-6847-818

A Jobbik népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy a munkavállalók véleményt mondhassanak a Fidesz-KDNP rabszolgatörvényéről.
Szerdán minden valószínűség szerint a kormánypáti többség megszavazza a parlamentben a rabszolgatörvényt.
A Jobbik és a Jobbik Ifjúsági Tagozata országos kampányt, illetve aláírásgyűjtést indít, „Esélyt a továbbtanulásra” címmel.
Bízunk benne, hogy a többség támogatja a kezdeményezésünket, és a jövőben nem vetül a korrupció, pénzlenyúlás gyanújának árnyéka sem a megyei közgyűlésre.
Elüldözik az embereket Magyarországról, valójában a kormány a multik oldalára állt.
A párt szerint a rezsicsökkentés egy kampánytermék volt, amit ki fog vezetni a Fidesz.

2018 december