Jobbik-majális

2005-05-01 20:35

A Jobbik Magyarországért Mozgalom "Független, élhető, büszke Magyarország" címmel nagyszabású majálist rendez az Óbudai Hajógyári-szigeten április 30-án és május 1-jén (szombat-vasárnap).

Politikai eszmecserére várják Önt az EU-ellenes párt vezetői: - Kovács Dávid Jobbik-elnök, - Balczó Zoltán fővárosi képviselő, a párt alelnöke, - Körömi Attila országgyűlési képviselő, a Jobbik pécsi elnöke, - Nagy Ervin választmányi elnök, - Szabó Gábor pártigazgató, - könyveit dedikálja Franka Tibor Jobbik-képviselőjelölt, Molnár Tamás alelnök és Z. Kárpát Dániel kabinetvezető, - Usztics Mátyás barátunk Magor-termékeket mutat be, - a családi programban lesz íjászoktatás, ill. -céllövészet, lovaglási lehetőség (pónikon gyerekeknek is) és kézműves programok. További ingyenes programok: Április 30. (szombat): 17.00: az Ismerős Arcok koncertje 18.15: a Romantikus Erőszak koncertje 19.20: az Oi-kor koncertje Május 1. (vasárnap): 13.30: "A Szent Korona-eszme érvényesülése a mai világban" címmel előadást tart Dr. Varga Tibor, közreműködik: Sinkovits-Vitay András 15.30: Kodolányi János és Kovács Lajos erdélyi nótákat énekel 17.00: a Kárpátia koncertje 18.15: a Magurak (Magozott Cseresznye) koncertje 19.20: az Egészséges Fejbőr koncertje Szeretettel várjuk a tartalmas kikapcsolódásra vágyó barátainkat mindkét nap 10 órától! Szervező: Jobbik III. kerületi szervezete (Fejes István elnök: 20/80-80-685)

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.
Nemzeti, keresztény, konzervatív, jobbközép pártként, "röviden, magyar néppártként" definiálta a Jobbikot Jakab Péter.
A napokban kiderült, hogy a kormányzat a katás adózást választókat bizonyos értékhatár felett büntetőadóval sújtaná.
Van abban valami tragikus, hogy jelenleg a világon talán Szerbia politikai berendezkedése hasonlít leginkább Magyarországéra.
Adomány: Svájcból szereztek orvosi műszereket, kórházi ágyakat és bútorokat Rig Lajosék.

2020 július