A vád: nemzetgyalázás!

2013-01-16 12:23

Döbbenten olvassuk a hírt, hogy a Hargita téri '56-os emlékművet megrongálták. A tavaly november 4-én felavatott emlékmű, az azon feltüntetett nevekkel a kerület halálos áldozatainak állít emléket, és tiszteleg nemzetünk máig utolsó, az emberiséget megrázó szabadságharca előtt.

Gondoljunk csak bele és érezzük át, magyarok! 1956-ban gyerekek fogtak fegyvert a magyar szabadságért és haltak hősi halált apjuk, testvéreik vagy akár ismeretlen bajtársaik oldalán.

A lélek nélküli tettes vagy tettesek az Ő emléküket mocskolták be. Tudjuk és valljuk, hőseinket az ilyen és hasonló "sorstalan" elkövetők sérteni nem tudják! Szent halottaink a létezés oly’ magas szintjén vannak, amiről ezen hitványaknak még elképzelésük sincs, nemhogy felérhetnének oda. Tudja és értse mindenki: minket, a ma élő nemzetben gondolkodókat és cselekvőket köpték szembe! Ezért, ha Ughy Attila polgármester rongálás miatt tesz feljelentést, tiltakozunk! A vád: nemzetgyalázás.

Makai Tibor, a Jobbik XVIII. kerületi alelnöke

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak.
Folytatódni látszik az elmúlt évek gyakorlata Miskolcon.
A Jobbik felháborodással értesült arról, hogy Bóta József fideszes polgármester ingyen dolgoztatta diákjait saját éttermeiben.
A Jobbik adómentessé tenné a társaságok kivett nyereségét.
A Fideszes propaganda teljes erőbedobással hozzálátott a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik lejáratásához.

2017 november