Csíksomlyó 2012 - videóval

2012-06-06 13:27

A Jobbik XVIII. kerületi alapszervezete idén második alkalommal, szervezetten vett részt az immár 568. alkalommal megrendezett székelyföldi búcsún.

Az összmagyarság találkozójának is nevezett rendezvényen a résztvevők örömére szervezetünk lelkes tagjai a nyereg tövében hatalmas székely és magyar zászlót bontottak, majd a hömpölygő tömeg kíséretében kéz kezet váltva küzdötték fel a hármashalom-oltár elé nemzeti jelképeinket. A csíksomlyói nyeregben lévők tapsa és szeretete fogadta a zászlóvivőket. Mindenkinek volt egy kedves szava vagy gesztusa, a zászlók megérintése adta érzések pedig tovább emelték a rendezvény amúgy is magasztos hangulatát. Jó volt ott lenni! Reméljük, jövőre Isten segítségével újra ott lehetünk.

Az istentisztelet végén vártuk, hogy a rendezők maguktól, hangosbemondó segítségével emlékeztetik a jelenlévőket a másnapi Nyíró József ünnepélyes újratemetésről, de csak a kerületi elnökségünk tagjainak nyomására tették ezt meg.

Fénykép galéria ide kattintva érhető el.

Jobbik18

Mindeközben a Jobbik magyar fiataloknak szóló otthonteremtési és bérlakás-építési programjáról a kormány érdemi vitát sem folytatott.
A Jobbik stadionok helyett a szabadidősportra helyezné a hangsúlyt.
A Jobbik évek óta hangsúlyozza, hogy több ezer - BKK bérlettel ingyenesen használható - P+R parkolóhely megépítésével lehetne a budapesti parkolási helyzetet érdemben javítani.
A kormány hazugságdominója elérte Miskolcot is.
Ezúttal az m1 gondolta azt, hogy nekik is fel kell zárkózniuk a habonyi hazugsággépezethez.
A magyar kultúra napján nemzeti identitásunk és hagyományunk ápolásának fontosságára is figyelmet kell fordítanunk amellett, hogy megköszönjük a kulturális szférában dolgozók áldozatos munkáját.

2018 január