Csíksomlyó 2012 - videóval

2012-06-06 13:27

A Jobbik XVIII. kerületi alapszervezete idén második alkalommal, szervezetten vett részt az immár 568. alkalommal megrendezett székelyföldi búcsún.

Az összmagyarság találkozójának is nevezett rendezvényen a résztvevők örömére szervezetünk lelkes tagjai a nyereg tövében hatalmas székely és magyar zászlót bontottak, majd a hömpölygő tömeg kíséretében kéz kezet váltva küzdötték fel a hármashalom-oltár elé nemzeti jelképeinket. A csíksomlyói nyeregben lévők tapsa és szeretete fogadta a zászlóvivőket. Mindenkinek volt egy kedves szava vagy gesztusa, a zászlók megérintése adta érzések pedig tovább emelték a rendezvény amúgy is magasztos hangulatát. Jó volt ott lenni! Reméljük, jövőre Isten segítségével újra ott lehetünk.

Az istentisztelet végén vártuk, hogy a rendezők maguktól, hangosbemondó segítségével emlékeztetik a jelenlévőket a másnapi Nyíró József ünnepélyes újratemetésről, de csak a kerületi elnökségünk tagjainak nyomására tették ezt meg.

Fénykép galéria ide kattintva érhető el.

Jobbik18

Magyarország ebben is Európa szégyenpadjára került.
A kormányzat arcátlan módon szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, ily módon fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül.
"Reméljük, hogy ezen ügyek lecsengése után nem fogják Simonka Györgyöt kimenteni ebből a helyzetből..."
Mindenki a rádióhoz!
Ezt a kérdést tette fel csütörtöki miskolci sajtótájékoztatóján Jakab Péter, miután a Fidesz országgyűlési képviselői megszavazták a lakástakarékok állami támogatásának eltörlését.
Sátrat vertek a Jobbik Ifjúsági tagozatának aktivistái a Sándor palota előtt, hogy így tiltakozzanak az otthonra vágyó fiatalok arcul csapása, a lakástakarékok kivégzése ellen.

2018 október