Gyermekotthon lakói keserítik meg a pestszentlőrinciek életét

2012-08-31 17:26
-A +A

A fővárosi önkormányzat öt évvel ezelőtt Pestszentlőrinc békés lakótelepére költöztette az Aga Gyermekotthont, melyben 3-17 éves gyerekek, és 24 éves korosztályig utógondozottak laknak. Az elmúlt évek során egyre több probléma vetődött fel az otthon lakóival kapcsolatban, ma pedig már napi szinten kell a Gloriett lakótelepen élőknek a rendőrség segítségét kérni.

Az otthon fiataljai viselkedésükkel rendszeresen zavarják, sőt, megkeserítik a környéken élők mindennapjait. Fenyegetik őket, randalíroznak, szeméttel árasztják el a lakótelepet, rongálnak, közterületen élnek nemi életet, bedrogozott állapotban zaklatják a helyieket.

Miután az elmúlt évek alatt a lakók minden hivatalos szervtől kértek segítséget, de a helyzet nem oldódott meg, néhányan a Jobbik kerületi alapszervezetéhez fordultak. Tanácsunkat megfogadva a lakóközösség egy része éjjel-nappal próbálja védeni az ott élők nyugalmát, továbbá nemrégiben a XVIII. kerületben is megalakult a Szebb Jövőért Önvédelmi Mozgalom, melynek tagjaira bármikor számíthatnak a lakók.

A Jobbik XVIII. kerületi alapszervezete felszólítja a fenntartót, hogy azonnal szüntesse meg ezt a helyzetet, tegyen végre rendet az intézményben. A rendőrség figyelmét pedig felhívjuk arra, hogy határozottan lépjenek fel a környéken randalírozó fiatalokkal szemben. A Gloriett lakótelepen élők mindennapjait az Aga nevelőotthon lakói tették élhetetlenné, és joggal követelik, hogy szűnjön meg ez az áldatlan állapot.

Jobbik Budapest XVIII. kerületi Alapszervezete

Ajánlott cikkek

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak.
Folytatódni látszik az elmúlt évek gyakorlata Miskolcon.
A Jobbik felháborodással értesült arról, hogy Bóta József fideszes polgármester ingyen dolgoztatta diákjait saját éttermeiben.
A Jobbik adómentessé tenné a társaságok kivett nyereségét.
A Fideszes propaganda teljes erőbedobással hozzálátott a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik lejáratásához.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2017 november