Irodát nyitott a Jobbik Pápán

2012-04-01 19:25

Erőss Bulcsú örömét fejezte ki, hogy 2008 óta, a Jobbik Pápai Alapszervezetének megalakulása óta sikerült egy saját irodához hozzájutnia. - Most már elmondhatjuk, hogy a Fidesz és az MSZP után nekünk is van saját irodánk Pápán.

Állandó ügyelet szeretnénk bevezetni, hogy minden állampolgári igényt minél hamarabb tudjunk regisztrálni és lehetőség szerint megoldani - fogalmazott a politikus.

A Jobbik a sajtótájékoztatóit, taggyűléseit is a pénteken megnyílt irodában kívánja tartani. Erőss Bulcsú bízik abban, hogy minél nagyobb számban fogják itt felkeresni őket problémáikkal, kérdéseikkel, esetleges kritikáikkal.

Ferenczi Gábor elmondta, a Jobbik számára fontos a személyes kapcsolattartás az állampolgárokkal. Bízom abban, hogy Pápa városában is nagy előrelépést fog jelenteni ez az iroda és elmélyül majd a Jobbik és a pápai lakosság közti kapcsolat.

Az országgyűlési képviselő kitért arra is, hogy a Jobbik a 2012-es évet többek között arra szánja, hogy minél több településen megtalálható legyen a párt képviselete. - Jobbikos iroda nyílt idén Dabronyban, Devecserben és Tüskeváron, a közeljövőben pedig Várpalotán, Sümegen és Tapolcán is várható irodanyitás.

Ferenczi Gábor fontosnak tartotta elmondani, hogy kiemelten kezelik azokat a kis vidéki körzeteket, melyek a járási központok kialakítása után kisebb szerepet kapnak majd. - Sajnálatos módon lehetséges, hogy talán csak a Jobbik biztosít majd lehetőséget az ilyen településeken élőknek arra, hogy problémáikat magasabb szintre tudják vinni.

www.infopapa.hu

Ismét kiderült, hogy hazudtak.
Nem támogattam Ursula von der Leyen megválasztását az Európai Bizottság elnöki székébe.
A lemaradt bérekről az Országos Bírói Tanács tavaly decemberben közleményt adott ki.
Ma elhagyhatta a börtönt H. Dezső, az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja.
Csak tavaly több mint 41 ezer tonna külföldi szennyvíziszap került a magyar földbe

2019 július