Irodát nyitott a Jobbik Pápán

2012-04-01 19:25

Erőss Bulcsú örömét fejezte ki, hogy 2008 óta, a Jobbik Pápai Alapszervezetének megalakulása óta sikerült egy saját irodához hozzájutnia. - Most már elmondhatjuk, hogy a Fidesz és az MSZP után nekünk is van saját irodánk Pápán.

Állandó ügyelet szeretnénk bevezetni, hogy minden állampolgári igényt minél hamarabb tudjunk regisztrálni és lehetőség szerint megoldani - fogalmazott a politikus.

A Jobbik a sajtótájékoztatóit, taggyűléseit is a pénteken megnyílt irodában kívánja tartani. Erőss Bulcsú bízik abban, hogy minél nagyobb számban fogják itt felkeresni őket problémáikkal, kérdéseikkel, esetleges kritikáikkal.

Ferenczi Gábor elmondta, a Jobbik számára fontos a személyes kapcsolattartás az állampolgárokkal. Bízom abban, hogy Pápa városában is nagy előrelépést fog jelenteni ez az iroda és elmélyül majd a Jobbik és a pápai lakosság közti kapcsolat.

Az országgyűlési képviselő kitért arra is, hogy a Jobbik a 2012-es évet többek között arra szánja, hogy minél több településen megtalálható legyen a párt képviselete. - Jobbikos iroda nyílt idén Dabronyban, Devecserben és Tüskeváron, a közeljövőben pedig Várpalotán, Sümegen és Tapolcán is várható irodanyitás.

Ferenczi Gábor fontosnak tartotta elmondani, hogy kiemelten kezelik azokat a kis vidéki körzeteket, melyek a járási központok kialakítása után kisebb szerepet kapnak majd. - Sajnálatos módon lehetséges, hogy talán csak a Jobbik biztosít majd lehetőséget az ilyen településeken élőknek arra, hogy problémáikat magasabb szintre tudják vinni.

www.infopapa.hu

Országjárásba kezd a Jobbik alelnöke, hogy megoldást találjon vidéki települések problémáira.
Felszólítja a kormányt a Jobbik arra, hogy tisztázza az uniós források szabálytalan felhasználása miatti százmilliárdos korrekció körülményeit.
Szerdán megkezdődött az úgynevezett szájzár törvény parlamenti vitája.
Elfogadhatatlan, hogy Mészáros Lőrinc erőművének vezetése tompítani próbálja a történteket.
Bemutatta új szóvivőjét a Jobbik: Farkas Krisztina volt televíziós újságírót.

2019 november