Megemlékezés Pestszentlőrincen

2011-10-23 12:57
-A +A

Az '56-os forradalom 55. évfordulójára emlékezett a kerületi önkormányzat rendezésében a lakosság. A kis létszámban összegyűlt képviselők között meglepetésre a szocialisták voltak többségben. Fokozva a feszültséget a felkért szónok Kun Béla unokája, Kun Miklós történész professzor volt.

A XVIII. kerületi Jobbik azonban helyre tette az ünnep méltóságát. Korabeli ruhába öltözött fiatalokkal teli Csepel teherautó kezdett körözni a tér körül. Ifjúsági Tagozatunk tagjai lengették a lyukas zászlót, majd a téren megállva hallgatták végig a megemlékezést és tették le a kegyelet koszorúját. A valóban megemlékezni vágyók könnyes szemmel köszönték meg ezt az éloképet Hartaházi Miklósnak, a kerületi Jobbik elnökének.

Jobbik XVIII. kerületi alapszervezet

További képek: http://jobbik18.hu/?page_id=21&album=4&gallery=78

Ajánlott cikkek

Mindeközben a Jobbik magyar fiataloknak szóló otthonteremtési és bérlakás-építési programjáról a kormány érdemi vitát sem folytatott.
A Jobbik stadionok helyett a szabadidősportra helyezné a hangsúlyt.
A Jobbik évek óta hangsúlyozza, hogy több ezer - BKK bérlettel ingyenesen használható - P+R parkolóhely megépítésével lehetne a budapesti parkolási helyzetet érdemben javítani.
A kormány hazugságdominója elérte Miskolcot is.
Ezúttal az m1 gondolta azt, hogy nekik is fel kell zárkózniuk a habonyi hazugsággépezethez.
A magyar kultúra napján nemzeti identitásunk és hagyományunk ápolásának fontosságára is figyelmet kell fordítanunk amellett, hogy megköszönjük a kulturális szférában dolgozók áldozatos munkáját.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
 
2018 január