A kisgazdák is elindultak a Jobbik irányába

2009-02-10 15:45

[img_assist|nid=5712|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=202]A Független Kisgazdapárt, Földmunkás – és Polgári Párt Szentendrei helyi szervezetének tagsága úgy határozott, hogy a helyi szervezetet a mai nappal megszünteti, és testületileg kéri tagfelvételét a Jobbik Magyarországért Mozgalomba.

A döntés meghozatalára azért került sor, mert a függetlennek mondott magyar bíróság a jogállamiság minimális követelményeit is megcsúfolva járt el az FKGP törvényes képviselőjének bejegyzése során. Ennek következtében immár 6 éve nem működik törvényesen a párt, és tekintettel az előzményekre, a jogszerű állapot helyreállítása a közeljövőben sem várható.

A magyar vidékért és a magyar föld sorsáért aggódó kisgazdák nem várhatnak tovább. Nekünk nem a párt a legfontosabb, hanem az ország, ezért csatlakoznunk kell ahhoz az egyedüli mozgalomhoz, amelyik a magyar föld védelmét, és ezzel összhangban az országot tartja a legfontosabbnak.

Az Isten, Haza, Család továbbra is jelmondatunk marad, de azért Adjon az Isten Szebb Jövőt is!

Bort, búzát, békességet!
{B}
Dr. Filó András,
Pest megye lemondott kisgazda főtitkára
szentendrei lemondott kisgazda elnök {/B}

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".
Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.
"kamujelöltek" indulhatnak pénzért a Fidesz érdekében a választáson.
A női esélyegyenlőség alapvető feltétele annak, hogy egy társadalom elmondhassa magáról, hogy jólétben él.

2019 október