A kisgazdák is elindultak a Jobbik irányába

2009-02-10 15:45
-A +A

[img_assist|nid=5712|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=202]A Független Kisgazdapárt, Földmunkás – és Polgári Párt Szentendrei helyi szervezetének tagsága úgy határozott, hogy a helyi szervezetet a mai nappal megszünteti, és testületileg kéri tagfelvételét a Jobbik Magyarországért Mozgalomba.

A döntés meghozatalára azért került sor, mert a függetlennek mondott magyar bíróság a jogállamiság minimális követelményeit is megcsúfolva járt el az FKGP törvényes képviselőjének bejegyzése során. Ennek következtében immár 6 éve nem működik törvényesen a párt, és tekintettel az előzményekre, a jogszerű állapot helyreállítása a közeljövőben sem várható.

A magyar vidékért és a magyar föld sorsáért aggódó kisgazdák nem várhatnak tovább. Nekünk nem a párt a legfontosabb, hanem az ország, ezért csatlakoznunk kell ahhoz az egyedüli mozgalomhoz, amelyik a magyar föld védelmét, és ezzel összhangban az országot tartja a legfontosabbnak.

Az Isten, Haza, Család továbbra is jelmondatunk marad, de azért Adjon az Isten Szebb Jövőt is!

Bort, búzát, békességet!
{B}
Dr. Filó András,
Pest megye lemondott kisgazda főtitkára
szentendrei lemondott kisgazda elnök {/B}

Ajánlott cikkek

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.
Érzik, hogy kínos, és mivel nem tudják meg nem történté tenni, ezért össze-vissza beszélnek.
A Jobbik alelnökeként és a párt körmendi választókerületi elnökeként Vas megyei, elsősorban a körmendi választókerületet érintő fejlesztéseket szorgalmaztam a Parlamentben.
„a magyar autóstársadalom még mindig indokolatlan sarcoknak van kitéve, sokszor maffiaszerű működési modellek közé szorítva”
A Jobbik törvényjavaslatot nyújt be a "szúnyoginvázió" komplex kezelése érdekében.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 június