A kisgazdák is elindultak a Jobbik irányába

2009-02-10 15:45

[img_assist|nid=5712|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=202]A Független Kisgazdapárt, Földmunkás – és Polgári Párt Szentendrei helyi szervezetének tagsága úgy határozott, hogy a helyi szervezetet a mai nappal megszünteti, és testületileg kéri tagfelvételét a Jobbik Magyarországért Mozgalomba.

A döntés meghozatalára azért került sor, mert a függetlennek mondott magyar bíróság a jogállamiság minimális követelményeit is megcsúfolva járt el az FKGP törvényes képviselőjének bejegyzése során. Ennek következtében immár 6 éve nem működik törvényesen a párt, és tekintettel az előzményekre, a jogszerű állapot helyreállítása a közeljövőben sem várható.

A magyar vidékért és a magyar föld sorsáért aggódó kisgazdák nem várhatnak tovább. Nekünk nem a párt a legfontosabb, hanem az ország, ezért csatlakoznunk kell ahhoz az egyedüli mozgalomhoz, amelyik a magyar föld védelmét, és ezzel összhangban az országot tartja a legfontosabbnak.

Az Isten, Haza, Család továbbra is jelmondatunk marad, de azért Adjon az Isten Szebb Jövőt is!

Bort, búzát, békességet!
{B}
Dr. Filó András,
Pest megye lemondott kisgazda főtitkára
szentendrei lemondott kisgazda elnök {/B}

Ma elhagyhatta a börtönt H. Dezső, az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja.
Csak tavaly több mint 41 ezer tonna külföldi szennyvíziszap került a magyar földbe
Vizi E. Szilveszter ne asszisztáljon a kormány tudományellenes tragédiájához!
A Jobbik a Nemzetbiztonsági Bizottság elé vinné a T-Systems felvásárlásának ügyét.
Újabb településsel erősödött Nógrád megye 2. számú választókerületében a Jobbik szervezettsége.
Folytatódik a Nógrád megyei Jobbik erősödése, ugyanis Rétság és Drégelypalánk után, ezúttal Ludányhalásziban alakult meg a Jobbik helyi szervezete.

2019 július