Verók Istvánt is elvezetik a rendőrök?

2009-12-01 02:02

Tisztelt Polgármester Úr!

A megszólítás ne tévessze meg, ez csak egy szokásos formaság.

Mondják: ne fesd az ördögöt a falra, mert megjelenik. Érdekes volt, hogy amikor engem elvittek a rendőrök a képviselő-testületi ülésről, aznap bűnügyileg meggyanúsították H. Csaba alpolgármestert és S. Csilla jegyzőt. A rákövetkező napon pedig – vélhetően más okból – házkutatást tartottak a foglalkoztatási kft.-nél. Ugyanakkor mint tanút behívtak a Központi Nyomozó Főügyészségre, hogy az ott egyesített harminckét terézvárosi ingatlanügyben folytatott nyomozás kapcsán meghallgassanak.

Én tehát az Ön helyében óvakodnék rendőrért kiáltani, mert könnyen bekövetkezhet, hogy magát viszik el. Esetleg MSZP-s vagy SZDSZ-es frakciótársait, netán a jegyzőt. Persze úgy is nézhetjük a dolgot, hogy legalább már tudni fogják, hová menjenek és kiket keressenek.

Ennyivel talán le is zárhatnánk a dolgot, de mégsem lehet elmenni amellett, hogy H. Csaba alpolgármester – aki egyébként büszke arra, hogy rendőr volt – az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje, immáron bűnügyileg kétszeresen gyanúsított önkormányzati képviselő. Vélelmezem, ezzel a teljesítménnyel bekerülhetne a rekordok könyvébe, akár a frakciója, melynek majd mindegyik tagja bűnügyi eljárás alatt áll. Nem hagyható szó nélkül S. Csilla jegyző meggyanúsítása sem, hiszen ő a polgármesteri hivatal első számú vezetője, a törvényes működés őre.

Mivel Önnek nagy gyakorlata van a különböző dolgoktól és emberektől történő elhatárolódásban, felszólítom, hogy H. Csabával és S. Csillával kapcsolatban ezt tegye meg! Felszólítom továbbá, hogy H. Csaba alpolgármester jogköreit vonja meg és S. Csilla jegyző munkaviszonyát függessze fel!

Javaslom, hogy ezen lépéseket minél előbb foganatosítsa, hiszen a nyomozóhatóságok szakszerű, pontos és gyors munkájának köszönhetően a következő képviselő-testületi ülésen már nem biztos, hogy erre módja lesz. Énrám számíthat, biztosan megjelenek.

Budapest, 2009. november 29.

Szebb jövőt!

{B}Gyenge Zsolt{/B}

Ajánlott videók

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.
Érzik, hogy kínos, és mivel nem tudják meg nem történté tenni, ezért össze-vissza beszélnek.
A Jobbik alelnökeként és a párt körmendi választókerületi elnökeként Vas megyei, elsősorban a körmendi választókerületet érintő fejlesztéseket szorgalmaztam a Parlamentben.
„a magyar autóstársadalom még mindig indokolatlan sarcoknak van kitéve, sokszor maffiaszerű működési modellek közé szorítva”
A Jobbik törvényjavaslatot nyújt be a "szúnyoginvázió" komplex kezelése érdekében.

2019 június