Nagy Ervin képviselőjelölt

2006-02-08 23:08

Nagy Ervin, a Jobbik Magyarországért Mozgalom választmányi elnöke 29 éve született. Édesanyja óvónő, édesapja mezőgazdasági mérnök, ma nyugdíjas szőlősgazda. 2003-ban filozófia diplomát szerzett az ELTE Bölcsészkarán, majd kutatóként és a Károli Gáspár Református Egyetem oktatójaként helyezkedett el. Számos ösztöndíjat nyert meg, részt vett a Terror Háza felállításának kezdeti munkálataiban, ahol a kommunizmus bűneit kutatták és dolgozták fel az utókor számára. Jelenleg a középiskolai és felnőttképzési intézet tanáraként társadalmi ismereteket és filozófiát oktat.

Tanáremberként fontosnak tartja az értékelvű nevelést, szemben a MSZP-SZDSZ liberális politikájával. Az elmúlt években az SZDSZ mindent megtett azért, hogy lezüllessze az oktatást, ezért Parlamentbe jutása esetén kezdeményezni fogja az oktatási rendszerünk magyar és keresztény alapokra helyezését, az alaptanterv megváltoztatását.

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.
Fejér megyében sem áll meg a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik erősödése.
Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése.
A főváros költségvetése rendkívül nagy, 114 milliárdos hiánnyal számol.

2019 február