Pajor Tibor képviselőjelölt

2006-02-08 23:11

Pajor Tibor 1967. április 14-én született Budapesten. Nős, felesége óvónő. Három gyermekük született. 1987 óta az újpesti Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola oktatástechnológusa, videoműsor-szerkesztő. 1996-ban a Műegyetemen műszaki szakoktatói szakon szerzett diplomát.

Az Újpesti Városvédő Kör tagjaként a kerületről két filmetűdöt készített, külsősként dolgozott a helyi televízióban. 1998-tól kuratóriumi tagként segíti az Újpest-Kertvárosi Plébánia Orgona Alapítványának munkáját, melynek célja egy hangversenyorgona felépítése.

2002-től önkormányzati képviselő a főváros IV. kerületében, a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezetője. Legnagyobb politikai sikerének a Juharliget lakópark bővítésének megakadályozását, valamint a Blaha Lujza utcai focipálya eladásának meghiúsítását tartja. Szívügye Újpest zöldterületeinek védelme.

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.
Fejér megyében sem áll meg a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik erősödése.
Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése.
A főváros költségvetése rendkívül nagy, 114 milliárdos hiánnyal számol.

2019 február