Beperli a gyalázkodó ukrán újságot Kovács Béla

2012-04-18 16:04

Valótlan állítások és alaptalan vádak jelentek meg egy ukrajnai újságban és a világhálón „Diplomáciai gulyás Kárpátalján” címmel. A cikk középpontjában Kovács Béla jobbikos EP-képviselő személye, tevékenysége és a beregszászi Magyar Érdekképviseletei Iroda működése áll.

A képviselő szombaton sajtótájékoztatón ismertette a lejárató hadjárat kiváltó okait, részleteit és következményeit Nyíregyházán.

- Felettébb gyalázkodó írás látott napvilágot, nem először, de remélem, utoljára. Beregszászot egy lepusztult, haldokló városként festik le, ami sértő az itt élő magyarokra nézve. Rólam azt állítja az újságíró, hogy nem vagyok EP-képviselő, megtévesztem az állampolgárokat, és a 2010-ben nyitott képviselői fogadóirodámban magyar igazolványokat, állampolgárságot és pénzt osztogatok. Ez hazugság, ahogy az is, hogy integrálni kívánom a kárpátaljai magyarokat és remekül együttműködöm az ellenem tüntető Szlobodával. Személyem és tevékenységem egy torkon akadt csont az ukrán kormány és a konzulátus számára – áll a cikkben, sok egyéb gyalázkodó hazugsággal egyetemben – taglalta  Kovács Béla, hangsúlyozva: jogi úton fogja felelősségre vonni a sajtóterméket, illetve az őt lejárató újságírót.

KM-PI - szon.hu

Országjárásba kezd a Jobbik alelnöke, hogy megoldást találjon vidéki települések problémáira.
Felszólítja a kormányt a Jobbik arra, hogy tisztázza az uniós források szabálytalan felhasználása miatti százmilliárdos korrekció körülményeit.
Szerdán megkezdődött az úgynevezett szájzár törvény parlamenti vitája.
Elfogadhatatlan, hogy Mészáros Lőrinc erőművének vezetése tompítani próbálja a történteket.
Bemutatta új szóvivőjét a Jobbik: Farkas Krisztina volt televíziós újságírót.

2019 november