12. Dr. Staudt Gábor

2009-05-13 13:07

[img_assist|nid=6372|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=202]Budapesten születtem római katolikus családba. Tősgyökeres budapesti, azon belül XXII. kerületi vagyok, itt éltem le eddigi életem. Szüleim nem voltak a rendszerváltás előtt sem párttagok, sem egyéb politikai szerveződés tagjai.

A XXII. kerületi Kempelen Farkas Gimnáziumban érettségiztem 2002-ben, amit követően felvételt nyertem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára. Az egyetemen aktív tagja voltam a kar hallgatói önkormányzatának, ahol 2005-ben betöltöttem a jogi kar Hallgatói Önkormányzatának elnöki posztját is.

2002-ben a XXII. kerületi Német Kisebbségi Önkormányzat tagjává választottak, amely tisztséget azóta is betöltöm.

2006-ban a Jobbik Magyarországért Mozgalom önálló listáján mandátumot szereztem a XXII. kerület önkormányzatának képviselő-testületébe. Tagja vagyok a XXII. kerületi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának, valamint elnöke vagyok a Kulturális, Sport- és Turisztikai Bizottságnak.

2007-ben fejeztem be a jogi egyetemet, melyet követően azóta is ügyvédjelöltként dolgozom a XXII. kerületben.

{B}Dr. Staudt Gábor{/B}

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a pestisracok. hu nevű áljobboldali portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie.
Így a Jobbik november 9-én tartandó tisztújító kongresszusán a jelenlegi állás szerint Jakab Péter lehet az egyetlen elnökjelölt.
A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".
Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.

2019 október