16. Sneider Tamás

2009-05-13 09:05

[img_assist|nid=6369|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=199]Egerben születtem 1972-ben. Édesapám gépipari technikusként, édesanyám könyvelőként dolgozott. Ma már mindketten nyugdíjasok. 1991-ben az egri mezőgazdasági szakközépiskolában érettségiztem, szőlő- és gyümölcstermesztő kertész szakképesítésem van. Nős vagyok, és három gyermek édesapja.

A kilencvenes évek elején vezetője voltam az első csonkaországi nemzeti ifjúsági szervezetnek, a Nemzeti Ifjak Egyesületének. A Bokros-csomag népnyúzó megszorítása következtében a családom fenntartása érdekében évekig külföldön dolgoztam. Hazatérésem után szüleimmel kialakítottunk egy családi gazdaságot, amely szőlőtermesztéssel foglalkozik.

Külföldi tartózkodásom után, látva a növekvő társadalmi igazságtalanságot és a politikában elburjánzó hazugságáradatot, a kilencvenes évek végén tagja lettem a MIÉP-nek. 2002-ben megválasztottak a MIÉP egri szervezetének elnökévé, és még ugyanebben az évben az önkormányzati választásokon a nemzeti érzelmű polgárok szavazatainak köszönhetően bekerültem az egri közgyűlésbe. 2005-től alapító tagja vagyok a Magyar Önvédelmi Mozgalomnak. 2006-ban közel kétszerannyi egri polgár szavazott újra a listánkra, és így továbbra is önkormányzati képviselő vagyok Egerben ahol jelenleg az Idegenforgalmi, valamint a Szociális és Egészségügyi Bizottság tagja vagyok.

2007-ben beléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagjai közé. Először az egri szervezet elnöke, később alelnöke voltam, majd a Heves Megyei Választmány elnökévé választottak.

{B}Sneider Tamás{/B}

Elfogadhatatlan, hogy Mészáros Lőrinc erőművének vezetése tompítani próbálja a történteket.
Bemutatta új szóvivőjét a Jobbik: Farkas Krisztina volt televíziós újságírót.
"Olyan lesz a jövő, amilyen a jelen iskolája"
Egy kiszivárgott kormányzati munkaanyag alapján a körmendi kórház sebészeti osztálya is áldozatául esik a tervezett, reformnak nevezett leépítésnek.

2019 november