20. Szilágyi György

2009-05-13 05:15

[img_assist|nid=6377|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=202]Közösségi munkásságom kezdete a sporthoz, azon belül is a labdarúgáshoz köthető. Tagja voltam az FTC Baráti Körnek, vezetője a Magyar Labdarúgó Szövetség Szurkolói Koordinációs Irodájának, alapító tagja a Ferencváros Szurkolók Szövetségének.

A politizálást a MIÉP-ben kezdtem. Bognár László parlamenti szakértőjeként tevékenykedtem, aki a sportbizottság tagja volt. A MIÉP-et belülről megismerve éreztem, hogy nem tartozom oda, így amikor Bognár László kilépett a MIÉP-ből, és megalakult a Nemzeti Front, én is vele tartottam.

Néhány barátom a Jobbikban tevékenykedett, a velük való beszélgetéseknek köszönhetően léptem be a pártba, ahol felkértek a Sport Kabinet megalakítására és vezetésére. Vona Gáborral történt első beszélgetésem alkalmával már éreztem, hogy itt más légkör uralkodik, mint a MIÉP-ben. Itt nem csak beszélnek Magyarország megváltoztatásáról, hanem tényleg tesznek is érte. A Jobbik tele van olyan tenni akaró emberekkel, akik sokat dolgoznak a változásokért, és teszik mindezt ingyen, hiszen a Jobbiknál senki nem kap fizetést. Itt valóban a munkája és a szellemisége alapján ítélik meg az embert, és nem mások ajánlását veszik figyelembe.

Vona Gábor 2009. március 15-én elindította a Nemzeti Egyletek Mozgalmat, és engem kért fel az egyletek koordinálására. A Nemzeti Egyleteknél hasonló dolgot szeretnénk megvalósítani, mint annak idején a szurkolói társadalomban. Szeretnénk, ha a nemzeti oldalon állók összefognának, és megértenék, hogy egyedül mindenki védtelen és kiszolgáltatott, együtt viszont legyőzhetetlenek vagyunk.

Hiszem, hogy a nemzeti oldal egyszer egységes lesz, mert csak az összetartó és egymást segítő emberek sokaságát nevezhetjük nemzetnek, egyébként csak népről beszélhetünk. Hiszem, hogy talán a Jobbik az utolsó esélyünk arra, hogy újra egységes nemzetté váljunk.

{B}Szilágyi György{/B}

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.
Fejér megyében sem áll meg a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik erősödése.
Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése.
A főváros költségvetése rendkívül nagy, 114 milliárdos hiánnyal számol.

2019 február