22. Németh Zsolt

2009-05-13 03:55

[img_assist|nid=6359|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=199]1984. december 14-én születtem Pécsett. Édesanyám és édesapám családi vállalkozásunkban dolgoztak, míg az – hála a kormányzat kisvállalkozók felé diktált adópolitikájának – csődbe nem jutott. Jelenleg alkalmazottként tűrik a terheket. Egy leánytestvérem van, aki fogtechnikusként keresi a kenyerét. A pécsi Zipernowsky Károly Műszaki Szakközépiskola informatika szakmacsoportjában érettségiztem, s jelenleg a PTE BTK történelem szakán végzem az egyetemi tanulmányaimat, miben kisebb szünetet jelentett, amikor mérnök asszisztensként segítettem az otthoni pénzkeresést. Ezek mellett az újságírói pályába is belekóstoltam, de a történelem iránti szeretetem nem hagyta, hogy túl sok időt mellőzek e nemes tudománytól.

Szakterületem a XX. század második felének geopolitikája és geostratégiája, ennek a témának egy kis aspektusáról szóló első publikációm jelenleg lektorálás alatt áll. Természetesen az ehhez szükséges nyelvtudást is igyekszem bővíteni, így az angol, német, arab, görög és latin mellé jelenleg az oroszt próbálom elsajátítani. Több ehhez köthető konferencián vettem már részt, illetve aktív szervezői munkámmal segítettem a 2007-ben Pécsett megrendezett XXVIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciát.

Az egyetemen, illetve a munkahelyen szerzett tapasztalatokból tudatosult bennem, hogy a romlott politikai „elitünk” kártékony munkája az élet legkisebb szektorára is rányomja bélyegét, hogy mindenhol szembesülnünk kell olyan akadályokkal, melyeket a butaság, a hozzá nem értés, a hatalmas érdekhálózatok és a végtelen korrupció gördít elénk.

Az utolsó lökést a 2006-os események adták meg a Jobbik felé. 2007-ben léptem be a pártba, és társaimmal feltámasztottuk hamvaiból a pécsi szervezetet, mely teljesen új emberekkel alakult újjá 2008-ban, hogy elinduljon a dinamikus fejlődés rögös útján.

2009 elején az a megtiszteltetés ért, hogy az időközben felállt Baranya megyei választmány engem választott elnökének.

{B}Németh Zsolt{/B}

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.
Fejér megyében sem áll meg a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik erősödése.
Gyöngyösi Márton Facebook-bejegyzése.
A főváros költségvetése rendkívül nagy, 114 milliárdos hiánnyal számol.

2019 február